Geen adres opgegeven.
Vul hiernaast je adres in.

Het team

Frank Wiegmans

Ooit kreeg ik het bordje: “Als je toch van plan bent te gaan denken, denk dan in het groot”. Dit omdat ik door velen gezien wordt als analist... Gevolg: ik ging het doen! Naast groot dromen en het bedenken van nieuwe plannen, vind ik het een mooie uitdaging om www.glasvezel-vergelijken.nl te blijven perfectioneren. Ervaringen vanuit glasvezel-vergelijken neem ik uiteraard mee in de nieuwe concepten.

Partner, marketing, operatie en ontwikkeling

Tessa Spauwen

Sinds 2005 in diverse Telecombedrijven gewerkt, waarna ik in 2009 mijn eigen bedrijf ben begonnen als zzp-er in marketingopdrachten. Tot het idee ontstond glasvezel-vergelijken.nl op te zetten. Samen met Frank vanaf de keukentafel in Amsterdam, nu al met een team en hond naast het bureau in de "Schuur 44" te Hulshorst. Uniek om mee te maken!

Partner, marketing/sales en financieel

Ria Klaassen

Sinds kort mag ik deel uitmaken van het team van 4Boosting. Er wordt hier hard gewerkt, maar zeker ook gelachen. Ik mag als rechterhand van Tessa mijn steentje bijdragen in de administratie.

Partner, marketing/sales en financieel

Webics

Onze helden en vertolkers voor onze ideeën vanaf begin 2010. Elk idee krijgt zijn eigen oplossing op internet. Zij zijn no-nonsens en vinden met daadkracht en eigenzinnigheid de juiste oplossingen voor websites, apps en internetapplicaties.

www.webics.nl

Acorn online marketing

De slogan van Acorn marketing is “Nuts about online”. Dit zegt wel genoeg over onze online marketing guru.

www.acorn.nl

Volg ons op Social Media