Geen adres opgegeven.
Vul hiernaast je adres in.

Over ons

Checkgasenlicht.nl is een initiatief van Frank Wiegmans en Tessa Spauwen. Met onze kennis en drive zijn wij constant op zoek naar innovatieve oplossingen ten behoeve van de consument.

Hoe is Checkgasenlicht.nl ontstaan?

Wij zijn ook consument en bestellen vaker op internet. Door verschillende ervaringen willen wij graag een verschil maken ten opzichte van andere bedrijven, “gewoon” de belangen van de gebruiker voorop!

Wij zien vaker door de vele aanbieders het bos niet meer. Wij hopen dat wij het kiezen van een abonnement voor u door middel van deze vergelijking een stukje makkelijker maken.

Onze onafhankelijkheid.

Checkgasenlicht.nl is een onafhankelijk site, die in de onoverzichtelijke wereld van energieleveranciers en netbeheerders meer transparantie wil brengen. Wij doen ons uiterste best om hierin 100% objectief te zijn en u als klant centraal te stellen. Wij behandelen alle leveranciers op gelijke wijze, en maakt het ons niet uit welk abonnement bij welke leverancier u kiest. Leveranciers kunnen bijvoorbeeld niet extra betalen om hoger in de vergelijking te komen. Hierdoor kunnen zij dus niet de prijs en vergelijking manipuleren. Mocht u willen dat de lijst anders geselecteerd wordt kunt u dat gemakkelijk aanpassen via de voorkeuren.

Hoe worden wij beloond voor onze dienstverlening?

Onze vergelijking is geheel gratis voor u als consument en wij willen graag dat dit zo blijft, maar u kunt zich vast wel voorstellen dat wij ook graag een kop koffie drinken onder het werk. Het in de lucht houden en het up-to-date houden van de website is arbeidsintensief. Wij ontvangen daarom een vaste vergoeding van de provider als u via de knop bestellen naar de leverancier gaat en hier een bestelling plaatst. Dit is de zogenaamde cookie die we meegeven zodat de energieleverancier ziet dat u bij ons de keuze heeft kunnen maken. Daarnaast verdienen wij aan advertenties die providers mogen plaatsen.

Onze andere concepten

Zoals al eerder vermeld zijn wij met onze kennis en drive constant op zoek naar innovatieve oplossingen ten behoeve van de consument. Twee vergelijkbare websites van ons zijn www.glasvezelvergelijken.nl en www.checkinternet.nl, hier vindt u alle glasvezel, kabel en ADSL providers zodat u diensten als TV, Telefonie en internet kunt vergelijken.

Een totaal oplossing is onze website www.woningtotaal.nl, hier vindt u alle informatie over een woning kopen tot hoe u vieze vlekken kunt verwijderen uit uw tapijt.

www.cadeausbestellen.nl is een concept waar u de vijf grootste warenhuizen (Hema, Blokker, V&D, Mediamarkt en Bart Smit) met alle artikelen kunt vinden. Mocht u een babyborrel geven, een bruiloft hebben of een feest geven dan kunt u hier uw verlanglijst aanmaken aan de hand van de artikelen. Daarna kunt u deze mailen aan uw gasten waarna zij deze cadeaus kunnen kopen bij de desbetreffende winkel (online word je afgezet bij de website van de winkel) of tenminste weten in welke richting ze moeten zoeken.

Ook zijn wij actief met andere concepten, deze kunt u vinden op www.4boosting.com en onze andere tak www.deschuur44.nl

Volg ons op Social Media