Geen adres opgegeven.
Vul hiernaast je adres in.

cogas

Cogas is al sinds 1966 een onafhankelijke netbeheerder in het oosten van Nederland. Over hun netwerken transporteren zij vooral gas en elektriciteit. Sinds een aantal jaren transporteren zij ook data over hun eigen glasvezelnetwerk. Momenteel maken ruim 135.000 huishoudens gebruik van het gas en elektriciteitsnetwerk van Cogas en nog eens 80.000 huishoudens zijn aangesloten op hun glasvezelnetwerk. Sinds de start van het bedrijf staat hun netwerk al bekend als betrouwbaar en veilig.
Cogas verwacht dat de markt in de komende jaren (sterk) al veranderen. De belasting op de verschillende netwerken zullen waarschijnlijk zwaarder worden, verder worden de traditionele energiebronnen schaarser, komen er meer „groene” energiebronnen en gaan mensen meer en meer zelf hun energie opwekken.
Cogas wil als financieel sterk en slagvaardig bedrijf dat sterk verbonden is met de regio Twente, in deze nieuwe wereld een passende rol gaan spelen. Dit wil ze mede met haar expertise op het gebied van duurzame energieoplossingen en energiemanagement , als verbinder, die met andere partijen werkt aan een comfortabele en duurzame leefomgeving in Twente gaan doen.

Geef postcode op Voer je postcode in voor het juiste aanbod dat beschikbaar is in jouw woning


Volg ons op Social Media