Geen adres opgegeven.
Vul hiernaast je adres in.

Enexis

Enexis is beheerder van een energienetwerk in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Om het aantal storingen tot een minimum te beperken, onderhouden en vervangen ze oa de stroomkabels en gasleidingen. Verder zijn ze verantwoordelijk voor het onderhoud aan gasstations en de elektriciteitsvoorziening in midden- en laagspanningsstations. Ongeveer 2,6 miljoen huishoudens zijn aangesloten op het gas- en elektriciteits-netwerk van Enexis.

Uiteraard heeft ook Enexis het oog op de toekomst en dus op duurzame energie. Om hieraan te voldoen werken ze oa voortdurend aan een slimmer en efficiënter netwerk en kijken ze naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van energie. Tot deze nieuwe mogelijkheden behoren het „tanken” van energie voor de elektrische auto’s, oa door de aanleg van een landelijk dekkend netwerk van laadpalen, en transportoplossingen voor door de consumenten opgewekte energie. Verder kijkt Nexis naar duurzame energie oplossingen voor in huis.

Enexis kreeg in 2006 als eerste Nederlandse Netwerkbeheerder twee internationale certificaten (PAS 55-1 en ISO 9001. Deze certificaten geven aan dat Enexis op het gebied van gas- en elektriciteitnetwerken alle aspecten op het gebied van capaciteit, betrouwbaarheid, wettelijkheid en veiligheid beheerst. In 2011 werd hier ook nog het voldoen aan de norm NTA ( Nederlandse Technische Afspraak) aan toegevoegd.

Geef postcode op Voer je postcode in voor het juiste aanbod dat beschikbaar is in jouw woning


Volg ons op Social Media